Om MyCareer

MyCareer är en global portal med fokus på studenters jobb- och karriämöjligheter. MyCareer bygger på ett samarbete mellan Linnéuniversitetet och Graduateland.

Studenter

Kickstarta din karriär

Du som student har möjlighet att skapa en personlig profil och anpassa dina sidor utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Du kan exponera dig själv mot framtida arbetsgivare och följa dessa från din personliga profil. Du kan också prenumerera på annonser från flera hundra olika företag och därmed vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

För arbetsgivare

Hitta rätt kandidat

Som företag har du möjlighet att få kontakt med studenter och nyutexaminerade från MyCareer inom ett brett utbud av olika utbildningar. Du har möjlighet att rikta dina erbjudanden till specifika målgrupper och därmed uppnå en mer effektiv rekryteringsprocess och bli en attraktivare arbetsgivare.

Hitta dina kandidater idag
Vad är Graduateland?

Ett internationellt nätverket

MyCareer är en del av Graduatelands som består av karriärportaler för studenter och nyutexaminerade tvärs över intresseorganisationer, skandinaviska- och internationella universitet.

Disclaimer:
De länkar som förekommer på webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte. Linnéuniversitetet ansvarar inte för innehåll eller tillgänglighet till eventuella andra webbplatser som kan nås via länk från webbplatsen eller från annan webbplats tillhörande Linnéuniversitetet.

Webbplatsen kan innehålla länkar till webbsidor tillhörande tredje man. Linnéuniversitetet ansvarar inte för att behandling av personuppgifter sker på ett korrekt sätt på dessa webbsidor.

Ett modernt, internationell universitet i Småland

En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Välkommen till Linnéuniversitetet.

Linnéuniversitetet är ett av Sveriges nyaste lärosäten och bildades 2010 genom en sammanslagning av Högskolan i Kalmar och Växjö universitet. År 2014 läser ungefär 31 000 studenter vid 150 utbildningsprogram och 2000 fristående kurser i Kalmar och Växjö.

Forskningen vid Linnéuniversitetet spänner över humaniora, samhällsvetenskap, naturvetenskap och teknik, och innehåller en rad väletablerade forskningsområden. Allt ifrån arbetsmarknadspolitik, välfärdsfrågor och entreprenörskap till biovetenskap, akvatisk ekologi och trä och energiteknik.

Universitetsmiljöerna i Kalmar och Växjö är internationella och ger både studenter och forskare stora möjligheter att delta i världs­omspännande nätverk. Flera utbildnings- och forskarmiljöer bygger också på Smålands kulturella och geografiska förutsättningar
 och har utvecklats i samarbete med regionen.

All försäljning och utveckling av MyCareer sköts av Graduateland ApS.
För mer information, vänligen kontakta ansvarig person på Graduateland ApS.

Har du frågor eller funderingar?

Mattias Lagerstedt
Graduateland ApS
Ansvarig för MyCareer
Direkt: +46 760341433
E-post: ml@graduateland.com
Är du arbetsgivare och behöver hjälp? Kontakta: sales@graduateland
+46 (0) 406456464

MyCareer

Vill du veta mer om samarbeten på universitetet?

Anders Svalin
Avdelningen för externa relationer