Examensarbete inom mobil bildbehandling, 30 hp at BIT ADDICT

Är du i slutet av din utbildning inom datateknik, IT, mekatronik, teknisk fysik eller liknande och letar efter examensarbete till våren? Leta inte längre!

BIT ADDICT är ett ingenjörs- och konsultbolag med huvudkontor i Göteborg. Vi på BIT ADDICT älskar teknik och att utvecklas som problemlösare. Just nu behöver vi dig som ska skriva ditt exjobb och har ett intresse för bildbehandling och mjukvaruutveckling.

Examensarbete

Uppdraget är utformat i samarbete med en av våra kunder inom byggnadsbesiktning och går ut på att implementera en bra metod för att automatiskt konvertera bilder på en byggnadsfasad till skisser lämpliga att ingå i fasadbesiktningsprotokoll. Examensarbetaren skall identifiera och utvärdera existerande metoder samt föreslå lämpliga anpassningar och/eller möjliga förbättringar av algoritmerna för det tänkta syftet. Slutligen skall de mest lovande metoderna implementeras och integreras som prototyp i en app för iPad.

Vilka är BIT ADDICT?

Vi är skarpa ingenjörer med stort teknikintresse. Vi möjliggör innovation åt kunder som är ledande inom sina branscher. BIT ADDICT är ett ingenjörs- och konsultbolag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder anpassade utvecklingsprojekt och konsulter inom följande specialistområden:

  • Beräkningsmjukvara
  • Sensorik & Styrsystem
  • AI & Maskininlärning

Vår specialitet är att snabbt och säkert ta oss fram i outforskad teknisk terräng. Kunderna vänder sig till oss på grund av vår förmåga att konsekvent och effektivt skapa innovativa tekniklösningar oavsett bransch, tillämpning och teknikområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till civilingenjör inom datateknik, IT, inbyggda system, mekatronik, teknisk fysik eller liknande. Goda kunskaper inom mjukvaruutveckling och ett brett teknikintresse är meriterande.

Formalia

  • Omfattning: Fulltakt, 30 Hp
  • Antal personer: 1-2
  • Start: Januari 2022 eller enligt överenskommelse.
  • Arvode: Ja

Ansökningsprocess

Intresserad? Skicka in en ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Du kan ansöka till oss antingen individuellt eller i par. Söker ni i par vill vi gärna endast ha en ansökan med all information. Ansökan sker genom att skicka cv, personligt brev och betyg till veronica.lilja@bitaddict.se

Kontaktpersoner

Veronica Lilja
Marknad- & rekryteringsansvarig
veronica.lilja@bitaddict.se
072 703 75 37

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on MyCareer will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.