Physical event

STARTUP CLASS

STARTUP CLASS i sex delar för dig som går i tankarna på att starta eget företag eller har en idé!

2 November 16:30 - 18:00 CET

Add to calendar

Linnéuniversitetet, Universitetsplatsen 1, Växjö, Sweden


Organised by Drivhuset

The event has passed

Går du i tankarna på att starta företag? Har du en idé du vill förverkliga? Eller är du kanske redan i gång med en affärsidé?⁠

Nu har du möjlighet att anmäla dig till Drivhusets Startup Class där du får ta del av praktiska verktyg, inspireras och nätverka för att driva din idé framåt!⁠

Vad får du? ⁠
Affärsutveckling, företagsstrategier, segmentering, hållbart företagande, hur man bygger en slagkraftig pitch och nätverkande. Bästa förutsättningarna för din start helt enkelt!⁠

När får du det?⁠
Tisdagar kl.16:30-18:00

Hur får du det?
I workshopformat, fysiskt på plats på Linnéuniversitetet.

Workshopen riktar sig till dig som är eller har varit student vid Linnéuniversitetet, den passar dig oavsett årskurs eller studieinriktning och är helt kostnadsfri!⁠

UPPLÄGG:

2/11 – Är min idé bra?

Hur vet jag om min idé är bra? Vi går igenom olika verktyg för hur du testar din idé och vad som gör att vissa idéer funkar bättre än andra!

9/11 – Den moderna affärsmodellen

Vi introducerar dig till den dynamiska affärsmodellen Business Model Canvas som är ett användbart verktyg och hjälper dig att kartlägga samt få en överblick av din idés logik.

16/11 – Målgrupp + Hållbart företagande

Vem är min kund och hur skapar jag värde för min kund? Lär dig att segmentera och hitta rätt målgrupp för din idé. Du får även praktiska tips för att skapa en mer hållbar affärsidé!

23/11 – Företagsstrategier och externa föreläsare

Lär dig om olika företagsstrategier och träffa våra externa experter som hjälper dig att underlätta starten av ditt företagande!

30/11 – Pitchträning & presentationsteknik

Hur väcker jag intresse för min idé och får andra intresserade? Lär dig mer om presentationsteknik och pitchens fem byggstenar!

7/12 – Pitcha din idé!

Avslutningsvis kommer du att få pitcha din idé inför externa företagsrådgivare/företagare. Ett fantastiskt tillfälle att öva på din företagspitch och få med dig värdefull feedback innan du avslutar Startup Class hos oss.

Alla som genomfört hela kursen kommer att få ett intyg från Drivhuset som visar att du medverkat under Startup Class HT-21.


How to get to STARTUP CLASS


Do you want to organise your own virtual event?